پخش زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
English عربي
6240
-
الف
+

«ستایش ۳» پربیننده‌ترین شد

«ستایش3» پربیننده‌ترین سریال در بین مجموعه‌های بازپخش شده از رسانه ملی شد.

بر اساس نظرسنجی مرکز تحقیقات رسانه ملی، «ستایش3» پربیننده‌ترین سریال در بین مجموعه‌های بازپخش شده تلویزیون شد.

به گزارش آی‌فیلم به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، در نظرسنجی جدید که در سراسر کشور انجام شده، «سرباز» با ۲۰٫۴ درصد بیننده، توانسته رضایت ۳۵٫۲ درصد از بینندگان را در حد «زیاد» کسب کند.

بر اساس نظرسنجی قبلی مرکز تحقیقات در نیمه اردیبهشت، این سریال ۲۴ درصد مخاطب را با کسب رضایت در حد زیاد ۵۰٫۷ درصد؛ و بر اساس نظرسنجی این مرکز در انتهای اردیبهشت، این مجموعه تلویزیونی ۲۹٫۴ درصد مخاطب را با کسب رضایت در حد زیاد ۳۷٫۶ درصد به خود جلب کرده بود.

سریال «پرگار» از شبکه یک با ۱۹٫۹ درصد بیننده و «پدر پسری» از شبکه پنج با هفت درصد بیننده هم در رتبه‌های بعدی قرار گرفته‌اند. ۶۷٫۲ درصد از مخاطبان «پرگار» در حد زیاد از این سریال ابراز رضایت کرده‌اند.

وضعیت تکراری‌ها

در این نظرسنجی، مجموعه‌هایی که در حال بازپخش هستند نیز مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند. بر این اساس، «ستایش ۳» در شبکه آی‌فیلم با ۲۴٫۳ درصد، پربیننده‌ترین سریال در میان این دسته از مجموعه‌های تلویزیونی بوده و توانسته رضایت ۹۲٫۶ مخاطبانش را در حد زیاد به دست آورد. بزنگاه از همین شبکه با ۴٫۶ درصد، افسانه جومونگ شبکه تماشا با ۴٫۱ درصد، لحظه گرگ و میش شبکه تماشا با ۳٫۳ درصد، دل‌دار شبکه آی‌فیلم با ۲٫۶ درصد و مادرانه شبکه آی‌فیلم با ۱٫۳ درصد بیننده جزو پنج سریال تکراری دارای بیشترین تعداد بیننده هستند.

این نظرسنجی نشان می‌دهد ۳۲٫۲ درصد پاسخگویان فیلم‌های سینمایی را بیشتر از شبکه نمایش، ۲۶٫۴ درصد از شبکه آی‌فیلم و ۲۴٫۹ درصد از شبکه سه تماشا می‌کنند. در همین حال، ۱۲٫۸ درصد هم گفته‌اند که هنگام تماشای فیلم به نام شبکه دقت نمی‌کنند.

علایق و سلایق سریال‌بین‌ها

نظرسنجی مرکز تحقیقات صداوسیما نشان می‌دهد ۵۲٫۹ درصد پاسخگویان، سریال‌های «ایرانی» و ۱۸٫۶ درصد هم سریال‌های خارجی را بیشتر می‌پسندند. از میان گونه‌های مختلف سریال‌ها هم ژانر «خانوادگی» با ۵۳٫۱ درصد و بعد از آن طنز و کمدی با ۲۹٫۸ درصد، بیشتر مورد علاقه شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی بود.

در همین حال کسانی که در این نظرسنجی شرکت کردند، مهم‌ترین انتقادهایشان به سریال‌های سیما «بی‌محتوا بودن سریال‌ها» (۱۴ درصد)، «جذابیت نداشتن» (۱۰٫۱ درصد) و «تکراری بودن» (۹٫۹ درصد) بود.

م ن / س م

نظر شما
ارسال نظر